donderdag 23 september 2010

2de week

Zo, de 2de stage week zit er alweer bijna op, in deze week heb ik weer nieuwe dingen bij geleerd en leuke opdrachten gehad. De leukste opdracht vond ik toch wel mijn kamer klaar maken voor de verkoop zoals ik dat als verkoopstyliste zou doen. Morgen ga ik mijn kamer weer opnieuw fotograferen want een paar oude meubels hebben plaats moeten maken voor een aantal nieuwe meubels. Deze week heb ik ook onderzoek gedaan naar makelaars, wat een verschil in prijzen zeg! Ook ben ik nog een tijdje bezig geweest met een autosticker te ontwerpen, maar daar kwam niet zoveel soeps uit. 2 keer in de week houden we ons ook nog bezig met flyeren want er moet natuurlijk reclame gemaakt worden!

Volgende week weer een kort week verslagje,
Groetjes Claudia

maandag 20 september 2010

1ste blog

Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste blog dus ik zal me eerst maar eens voorstellen. Mijn naam is Claudia Vollmann en ik ben een 3de jaars PIE (projectleider interieur exterieur) studente aan SintLucas in Boxtel.
In het 3de leerjaar is het de bedoeling dat je stage loopt, een heel jaar lang. Mijn eerste stage adres is Boost interieur design in Eindhoven. Ik heb het erg naar mijn zin ook al zit er nog maar een week, ik heb in deze week al veel geleerd maar mijn doel is om nog meer te leren!
In mijn vrije tijd door de weeks werk ik en sport ik veel. In het weekend heb ik dan de tijd voor vriendinnen en shoppen!

Groetjes, Claudia

Tot volgende week!